Veel gestelde vragen

🍌 Hoe post ik een dansende banaan?

De banaan is terug zoals beloofd. Post : banaan : aan elkaar zonder spaties.

❌ Hoe verwijder ik mijn account weer?

Klik rechtsboven in het menu op je Profielfoto en dan op Instellingen. Dan helemaal linksonder klikken op 'Account Annuleren'. Kies vervolgens je optie ("Het account uitschakelen en de inhoud verwijderen" als je al je content weg wilt halen) en klik dan nogmaals op Account Annuleren

🚨Is dit echt de officiele nieuwe Hyves?

Nee, er is helaas geen Hyves meer sinds de Telegraaf Media Groep (TMG) in 2013 de stekker eruit trok. Er is nu nog wel een HyvesGames spelletjes website.

🤨 Wat is dit dan wel?

Met Open Social bouwen we communities voor oa Greenpeace, Slachtofferhulp en de Verenigde Naties. Naar aanleiding van alle commotie rond Facebook en de #byebyefacebook actie van Arjen Lubach leek het ons leuk om hyvesisterug.nl in het Nederlands op te zetten. We hadden niet gedacht dat het zo snel (binnen 3 dagen meer dan 10.000 leden) zou gaan :P

🤔 Waar is mijn oude Hyves profiel?

Sorry, Hyves/TMG heeft alle oude data verwijderd, we kunnen deze dan ook niet herstellen.

🏢 Wie zijn jullie?

Open Social is een platform van het bedrijf GoalGorilla. We hebben kantoren in Enschede en Amsterdam.

👮 Hoe zie ik wie echt van Hyves 2.0/GoalGorilla is?

Een aantal mensen geven zich helaas uit als werkzaam voor dit platform terwijl ze dit niet zijn. Kijk bij iemands profiel en dan informatie voor de Profiellabel: 'Officiële moderator'.

🔒 Is mijn data veilig?

Ja. We delen de data met niemand, afgezien wat je natuurlijk zelf publiceert in krabbels e.d. We slaan je data veilig op in de Europese Unie in het datacentrum van Amazon Ierland. Alle Europese wetgeving is geldig zoals de nieuwe GDPR die we nu afronden. Lees er meer over op: https://www.getopensocial.com/policies/GDPR (Engels) - we gebruiken geen tools van derden, zelfs geen Google Analytics of iets tot we meer zicht op de toekomst en gebruik van het platform hebben.

⁉️ En nu..? Crowdfunding!

Goede vraag! We gaan kijken of we vervolg aan dit overweldigende succes kunnen geven. We deze week verder met een aantal mensen die betrokken waren bij de oprichting van Hyves en zullen ook TMG benaderen. Eén ding is zeker, we willen samen met jullie verder. Klik hier voor de crowdfunding campagne " Dóór met Hyves 2.0 🍌".

Huisregels

Deze community is voor ons allemaal. Je mening is belangrijk maar er zijn regels. Een post plaatsen is niet geheel vrijblijvend. Naast de wettelijke regels willen we een open, leuke en prettige sfeer. Daarbinnen is heel veel toegestaan :) ! 

Wat niet is toegestaan en zal leiden tot verwijderen van je post en blokkeren van je account:

  • schelden 
  • racisme 
  • seksuele posts of naakt (we zijn met volwassenen maar niet iedereen is hiervan gediend of zit op het werk)
  • trollen (bijv. met meerdere accounts en wegwerp e-mail adressen vervelend posten)
  • bedreigingen of geweld verheerlijking
  • haatdragende teksten

Hoe kan ik jullie bereiken?

Het is enorm druk met vragen, voorstellen van investeerders en deals van hosting partijen. Je kan ons bereiken op [email protected] en geef ons een paar dagen om te reageren! :)

Rechten

Hyves is een geregistreerd merk van TMG Digital B.V. Hyvesisterug.nl is opgezet als parodie op de originele Hyves en het project heeft geen winstoogmerk. 

 

Bedankt namens alle team leden van GoalGorilla,

- Taco Potze, co-Founder